, ,

Ден на отворените врати в магистърската програма по „Иновации, предприемачество и финанси“

Ден на отворените врати в магистърската програма по „Иновации, предприемачество и финанси“

unnamed

Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси отваря вратите си на 18 май, неделя, от 10 ч., в сградата на ВУЗФ.Всички желаещи ще имат възможност да разберат как протича един учебен ден на съвместната програма на ВУЗФ и The Business Institute, представител  на Института за предприемачество на Сиско за България.  Магистърската програма е отлично съчетание от представяне на съдържание и дискусии по конкретни казуси свързани с български и чуждестранни компании.

Гостите в Деня на отворените врати ще имат възможност да разберат какви стипендии предлага програмата, условията и процедурата за кандидатстване, и не на последно място – защо да се запишат точно в тази магистратура и какви знания и умения ще придобият след като завършат.

Наред с възможността да задават всякакви въпроси свързани с програмата, участниците ще могат да влязат в клас на лекция по дисциплината „Управление на иновациите” водена от Цветослава Кьосева. Тя  е Мениджър „Бизнес развитие, проекти и иновации” в IT компанията Methodia. Работи в областта на иновациите от 2005 г.  Заема няколко последователни управленски длъжности в Мобилтел, последната от които е мениджър на Иновационния център на компанията. В това си качество работи по проект “Иновационна лаборатория”, съвместен с ТУ – София. В момента е докторант в областта на комерсиализацията на технологичните иновации в ТУ- София и едновременно с това завършва MBA по иновации и предприемачество във Виенския университет.

За да се регистрирате и да разберете повече информация за събитието, моля, посетете

уеб-сайта на магистърската програмата.

Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси се отличава със силно изразената си практическа насоченост. Представят се най-новите практични методологии и бизнес инструменти. Предприемачи и мениджъри  представят  реални казуси на български и чуждестранни компании. А самите студенти имат възможност да разработват казуси свързани с тяхната работа.  Това са действащи предприемачи, хора, които желаят да стартират свой бизнес и експерти с изявен лидерски потенциал. Лекциите се провеждат събота и неделя, което им дава възможност да не се откъсват от работата си докато учат. Продължителността на програмата обхваща 3 семестъра.

unnamed http://mief.vuzf.bg/bg/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар