НОВО – курс:

Как да помним и да усвояваме информация?

системи и техники на запаметяване

green-leafy-vegetables

Техниките и системите за запаметяване съществуват от повече от 2000 години – древните гърци са ги използвали, за да учат текстове на пиеси, речи, философски есета и прочие. От този момент до ден днешен са създадени системи, разработени са и са усъвършенствани  техники. Този курс обединява тези техники и системи и им придава практическо измерение.

Това, което е новото тук, че курсът е практически насочен – прилагаме системите и техниките за запаметяване и една от целите е да бъдат превърнати в навик.

Какво получавате?

  • Преведена и адаптирана системата на Рони Уайт (Ron White) – той е без съмнение№1 експерт, що се отнася до потенциала на човешкия мозък и памет в Щатите и е част от челната редица в световен мащаб.

http://ronwhitetraining.com

  • Системите и техники за запаметяване на Тони Бюзан – запаметяване на набор от цифри числа;
  • Методът на мисловните карти;
  • Методът Силва
  • Помагало със подбрана и синтезирана информация за системите и техниките на запаметяване, както и включени упражниния;
  • В курса влиза  и теория, отнасяща се до работата и ефективността на човешкия мозък – включение са –  Мохеб Константи – автор на книгата „50 ideas you really need to know; human brain“, Джон Медина “12-те правила на мозъка”, Сандра Амод Сам Йонг с „Загадките на твоя мозък“  и други.

Ние можем да постигнем чудеса и да съхраним дълготрайно огромен обем  информация – просто е необходимо да знаем как да го направим!

Провежда се в рамките на 24 учебни часа (1 уч. час – 45 мин.):

График за провеждане на следващия курс:

понеделник, сряда и петък от 19:00-21:30 от 13 юли (понеделник) до 24 юли (петък)

Тъй като това е последният курс, който ще се проведе, можете да се възползвате от 50 % отстъпка от цената – само за 120 лв с ДДС вместо 240 лв.

Групите са от 3 до 8 човека.

Забележка:

Имате възможност да посетите първите 2 занимания безплатно и да прецените дали искате да продължите курса.