,

Магистърска степен от ново поколение – „Иновации, предприемачество и финанси“

unnamed

С какво е различна магистърска програма „Иновации, предприемачство и финанси“

  • Практичeн подход на преподаване – използват най-актуалните концепции, практики и бизнес инструменти (вкл. авторски на The Business Institute) в сферата на иновациите, предприемачеството, мениджмънта и финансите и се базират на интерактивен подход на преподаване и учене, прилаган в програмите на водещи американски университети, сред които Cornell University и Stanford University.
  • Лектори практици и личното им отношение към участниците в програмата –  фасилитатори им и гост-лекторите са успешни предприемачи, стартирали и развили своя бизнес в България, мениджъри на средни и големи български и международни компании, и млади и талантливи академични преподаватели, които носят духа на новото време в българското образование. Те са в  постоянен диалог с участниците в програмата и им дават ценна обратна връзка.
  • Споделянето на знания и опит между участниците и създаване на устойчиви професионални контакти – Работата в групови проекти по реални казуси дава възможност за обмяна на опит между участниците в програмата, които „гледат в една посока”, както и създаване на устойчиви контакти между тях, както и с лекторите и компаниите – казусо-носители.

Научете повече:

http://mief.vuzf.bg/bg/

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар