,

Програма „Аз Мога Повече“ 2014-2015 – безплатно обучение с ваучери

Бихме искали и ние да споделим, че срокът по програма „Аз мога повече“ е одължен до 31 август 2015 г. Всеки, който си е подал документите и е одобрен, ще бъде информиран за възможността да избере фирма доставчик на обучение.

az-moga-poveche-2012

Кой може да участва?

Всеки работещ на трудов договор в частната сфера може да подаде документи за участие и да получи ваучер за обучение. Могат да участват и самоосигуряващи се лица. В програмата не могат да участват служители в бюджетната сфера – учители, военни, полицаи, държавна администрация. Всеки одобрен получава ваучер за обучение (на стойност 700 лв. за езиково и 1800 лв. за професионално), с който заплаща своя курс на доставчика на обучение.

Важно: Не се изисква никакво допълнително заплащане за доставчика на обучение – депозити, доплащане за нива, учебници и т.н. Вашият ваучер покрива 100% от разходите за Вашето обучение, съгласно правилата, въведени от Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

 

 

  • Искате ли да се развивате – личностно и професионално, без това да пречи на настоящата Ви работа 
  • Искате ли да научите нещо ново – нещо, което винаги Ви е вълнувало?  
  • Работното Ви време ограничава ли възможностите Ви да посещавате курсове за квалификация и преквалификация?
  • Имате ли планове за живота си, а пречка между Вас и тях е езиковата бариера? 
  • Вярвате ли, че ако получите познания по английски, немски или друг език, по икономика и мениджмънт или компютърна грамотност, Вашата професионална компетентност ще се повиши?


Вярвате ли, че ако получите познания по английски, немски или друг език, по икономика и мениджмънт или компютърна грамотност, Вашата професионална компетентност ще се повиши?

Предлагани професионални курсове по програма „Аз мога повече“
Оперативно счетоводство (Оперативен счетоводител, СППОО код: 3440301)
Уеб програмиране (Програмист, СППОО код: 4810101)

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ:

http://xn––5cdbnetant4b0adek3b5cwc0k.com/az-moga-poveche-sofia.html?gclid=CjkKEQjw_tOdBRDv9tuvl7eAtNEBEiQA9Qm5IsGRcLgcAdxTcL3uUKnL-ykdlPUTzEt0aUeQc8lWFz3w_wcB

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар