,

Резултати от търпението

patience

„Само безкрайно търпение дава незабавни резултати!“

 Не се отчайвайте, когато някои неща не се проявяват веднага в живота ви – може би още не им е дошло времето.

 Имайте търпение и упорство да изчакате подходящия момент.

Една сутрин се втурнах навън, за да скрия от дъжда един шезлонг. В бързината не видях, че мрежестата врата против несекоми е затворена, блъснах се в нея и скъсах долния й край. Това привлече вниманието ми. Отстъпих назад и се запитах: „Какъв е урокът тук?“ Вътрешният ми глас незабавно отговори:

„Забави темпото!“

Усещането, че животът ви тече твърде бавно е знак, че се движите прекалено бързо. Бързането никога не подобрява качеството на живота ни или резултатите, които търсим, а напротив – замъглява погледа ни и ни кара да допускаме грешки, които ни струват два пъти повече време и енергия, за да ги поправим.

Във вселената времето е разпределоно съвършено – ако не смятате, че е така – грешката не е във вселената, а във вашето възприятие.

Една моя позната бързала толкова много за терапия, че, когато попаднала зад бавно движещ се автомобил на шосето, започнала бавно но сигурно да губи търпение. След като изсвирала с клаксона няколко пъти и отправила недвусмислени и красноречиви жестове към  шофьорът пред нея, той се дръпнал настрана и я пуснал да мине. Тя го задминала и видяла, че в този автомобил е терапевтът й.

Вярвайте, че имате време да направите всичко, което трябва да бъде направено.

Любовта не се безпокои и не използва сила. Тя тече. Отпуснете се в случващото се  и към покоя, на който се наслаждавате, в добавка – ще спечелите яснота и ефективност.

Помогни ми да знам, че всички неща се развиват естествено.

Времето ни е разпределено съвършено…

kvalifikacia.bg

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар