,

Softuni организира безплатен семинар на тема: Basic Game Theory

Seminar-Topics

Softuni организира безплатен семинар на тема: Basic Game Theory

На семинара „Basic Game Theory“ ще се разгледат основите на една област, която, въпреки не толкова сериозното си име, играе голяма роля в моделирането на бизнес процеси, анализът на поведения, а често и в привидно простата задача компютърът ви да ви победи в игра на морски шах.

Каква е целта ?

Да се научим да печелим такива игри и още повече – да научим компютърът, да прави същото. Ще се обсъдят как да се преценява дали сте в печеливша или губеща позиция (и как да търсим печелившите), ще обсъдим какво означават термините partisan, impartial и misère, що се отнася до тези игри и ще видим как това може да ни помогне да играем оптимално и ще видим една основополагаща игра в теорията на игрите.

Всичко това може би звучи много теоретично, но вместо да четем скучна теория, на семинара ще се играят игри, ще се научите да побеждавате компютъра в тях и най-важното – ще напишете ваш код, с който да побеждава в такива игри!

Георги Георгиев

Доскоро трейнър в софтуерната академия на Телерик, Жоро е водил курсове по C#, C++, JavaScript, Windows 8 WinRT, XAML, WinJS, както и няколко семинара за 3D графика с OpenGL, WebGL, изчислителна геометрия, има познания в работата с физични библиотеки като Bullet, и отскоро пише Java в проект, свързан с анализ на телеметрия на състезателни коли.

Дата и час на събитието: 12 юни 2014 г. от 19:00 часа

Място: Софтуерен университет – гр. София, кв. Хаджи Димитър, ул. Васил Кънчев 26, Бизнес сграда „Стефан Караджа“, вх. Д, ет. 4 (виж на картата).

Вход свободен.

повече информация от тук 

kvalifikacia.bg

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар