, ,

Стаж в чужбина в международна компания

internship

Какво получавате?

 • заплата;
 • работа в международна среда;
 • практически опит;
 • работа и развитие в едно от изброените направления;

Кои са направленията, за които можете да кандидатсвате?

 • Global Talent IT е перфектна програма за студенти и наскоро завършили. Тя дава възможността младите хора да развиват уменията си в IT сферата – една от най-бързо развиващите се за момента.
 • Маркетинг е стажантска програма за студенти, които на база на своя професионален и академичен опит се впускат в дълбоките води на маркетинга в компания в чужбина.
 • Бизнес – студенти и скоро завършили „Бизнес администрация“, „Човешки ресруси“, „Финанси“ или „Счетоводство“ могат да получат ценен опит в международна компания.
 • Преподаване – за студенти и скоро завършили, които искат да получат професионален опит чрез преподаване в международна среда;

Какви са изискванията за участие в тази стажантска програма?

 • Могат да участват всички до 30 годишна възраст;
 • Да са студенти (последна година Бакалавър или Магистратура) или завършили през последните 2 години;
 • Ниво на английски език: минимум В2 – upper intermediate;
 • Опит, минимум 4 месеца, в сферата, в която искат да работят;

Изисква се критериите да бъдат покрити.

Как се кандидатства?

стъпка 1

Необходимо е да се попълни форма за кандидатстване:

https://podio.com/webforms/5785051/452520

стъпка 2

Представители на AIESEC се свързват с вас до 2 дни;

стъпка 3:

поканени сте на интервю;

стъпка 4

Получаватe отговор до 5 дена след интервюто.

стъпка 5:

Ако отговорът е положителен Ви се предлага договор.

стъпка 6

Регистрират ви в базата данни за намиране на стаж и получавате подкрепа при търсенето на стажове.

стъпка 7

След одобрение се подготвят виза и документи и минавате пред подготвителен семинар.

стъпка 8

Заминавате и през цялото време имате контакт с AIESEC в България, както и с AIESEC в съответната държава, в която сте.

 • международна среда.

 Повече информация на:

http://globaltalent.bg

Обратни връзки: 

Global Talent IT

„След като завърших университета, исках да се възползвам от възможността да изживея едно приключение – това да опозная културата на другия край на света. Какъв по-добър момент от това, когато съм необвързан все още със сериозна работа и семейство? Октрих, че нашите предразсъдъци за Колумбия са всичко друго, но не и истина. Хората са страхотно гостоприемни, усмихнати и дружелюбни. Природата е зашеметяващо красива, екзотична и разнообразна. А работата там ми даде допълнителни знания в областта, в която искам да се развивам.”

Петър Пропадийски

Маркетинг

„Бях в Индия 1 година, като работих за Tata Consultancy Services – една от най-големите компании в света за бизнес и ИТ решения. Това, което правех беше да оглавявам една от стажантските им програми (независимо, че аз самия бях стажант) – целта ми бе да привлека възможно най-много млади професионалисти от цял свят в Индия.”

Тео

Бизнес

„Стажът беше в Белгия, в глобалната централа на AB InBev– най-голямата компания, производител на бира в света. Екипът, в който работех, с е занимаваше с оптимизиране на процесите в компанията. Освен мен имаше още 20 стажанти от всички краища на света: Русия, Украина, Холандия, Чехия, Румъния, Унгария, Аржентина, Китай, Хонг Конг, Бразилия, Канада… След стажа продължих работа в българския офис на компанията, където ръководех проекта, по който работех в централата, но вече на местно ниво. Останах на работа в същата компания за 5 невероятни години и всичко това благодарение на старта, който ми даде професионалният стаж.”

Ели Банкова

Преподаване

„В чисто практичен план, разбира се че натрупах ценен опит от това да работя с хора, които имат съвсем различен манталитет, затвърдих практически познания и умения в областта на маркетинга и воденето на обучения, свикнах да работя спокойно на немски и английски, пътувах до 8 страни в Източна Азия, и направих много познанства с хора от целия свят, някои от които се превърнаха в един от най-ценните ми и близки приятели.“

Деница Маринова

kvalifikacia.bg

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар