, ,

Стипендии за магистратура „Иновации, предприемачество и финанси“

Последна възможност за стипендии в магистърската програма по „Иновации, предприемачество и финанси”

 

unnamed

 

Имате последна възможност да кандидатствате за стипендия в размер на 20% от пълната такса за предстоящата учебна 2014/2015 година за магистърска степен по „Иновации, предприемачество и финанси“:

http://mief.vuzf.bg/bg/

 

20-scholarship 2 (5)

 

Тя се отличава с изключителна практичност – интерактивен начин на преподаване, тясна връзка с преподаватели-практици, гост-лектори от български и международни компании опериращи в България и възможност за обмяна на опит между съмишленици.

Виктория Иванова, студент в магистуратурата споделя:

За мен най-ценното е начинът на мислене и споделеният опит. Смятам, че в основата на всички нови знания, умения иинструменти, които изучаваме, стои начинът на мислене, който се изгражда, умението, когато видиш даден бизнес, да можеш дори без лист и химикалка да си представиш бизнес модела му и това как работи. Да можеш, когато видиш финансовия отчет, той да ти даде отговори, а не да ти създава още повече въпроси.

Ето какво споделя Борис Колев – също студент магистратура „Иновации, предприемачество и финанси”:

Програмата е така структурирана, че всеки млад предприемач да тръгне по правилната, добре утъпкана пътека към това да направи проекта си успешен. Програмата е много добре последователно подредена и фактът, че обхваща уменията и знанията от самото формулиране на бизнес идеята, до реализирането, маркирането, финансовото планиране, управлението на растежа и дори изхода от бизнеса, е супер ценно. А дори и студентите да не са поели по пътя на собствения бизнес също им дава страхотен поглед отгоре на начина, по който функционира и би трябвало да се управляват иновативните компании с бъдеще.

Магистърската програма по „Иновации, предприемачество и финанси”  е разработена съвместно от академичния капацитет на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и екипа на The Business Institute. Основен партньор на програмата е международната компания Сиско Системс. Програмата отговаря на острата нужда на българската икономика от ново поколение мениджъри и предприемачи със съвременна и практична подготовка, които могат да реализират устойчив растеж и развитие.

Обучението в магистратурата започва на 1 ноември 2014 г. и продължава 3 семестъра за завършилите икономическа специалност.

Крайният срок да кандидатстване е 1 октомври 2014 г.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар