Hotel Bristol

БЕСТ УЕСТЪРН ПЛЮС Бристол Хотел

БЕСТ УЕСТЪРН ПЛЮС Бристол Хотел (www.bristolhotel.bg) предлага 40 елегантни стаи тип Комфорт и 4 луксозни апартамента с уникален авторски дизайн. Решен в различна цветова гама: бордо, пастелно зелено, меланж и кестеново кафяво, той подчертава индивидуалното излъчване на хотела.

БЕСТ УЕСТЪРН ПЛЮС Бристол Хотел разполага с луксозно обзаведени ресторант, градина и лоби бар, където всеки клиент може да се наслади както на качествена селекция ястия от традиционната българска кухня и гурме изкушения по европейски рецепти, така и на квалитетни питиета от световни марки.

Удоволствие за бизнес клиентите е провеждането на фирмени срещи, презентации, пресконференции, обучения и семинари в модерната конферентна зала на БЕСТ УЕСТЪРН ПЛЮС Бристол Хотел.

Запитване може да направите на marketing@bristolhotel.bg

Hotel Lozenec

Хотел Лозенец София

Реновираният хотел Лозенец София (www.lozenetzhotel.com) е готов да посрещне всеки гост с индивидуално отношение в съчетание с бизнес стил и изискана атмосфера.

Хотел Лозенец предлага 27 елегантни стаи тип Комфорт и 4 луксозни апартамента с уникален авторски дизайн.

Качеството на обслужване следва десетгодишната история на хотела –  румсървиз, закуска в цената, Wi-Fi, телевизори с плосък LCD екран, богато зареден мини-бар, централен климатик, телефон.

Хотел Лозенец се намира на изключително комуникативно място, в престижния квартал Лозенец и по-конкретно на известния столичен булевард Свети Наум. В непосредствена близост до спирка Европейски Съюз на метрото и на 15 мин. път от летището, хотелът дава прекрасна възможност за лесно и удобно придвижване из целия град.

Ресторант Лозенец се състои от закрита част с капацитет 40 места. През летните месеци на разположението на нашите гости е и просторна лятна градина с 40 места. Стилният дизайн в обзавеждането и декорацията, съчетани с дискретен музикален фон и уютна атмосфера, гарантират спокойствие и комфорт.

Запитване за резервации може да направите на marketing@lozenetzhotel.com.

За повече информация, моля посетете www.lozenetzhotel.com.